Veelgestelde vragen

1. Wie zit er achter Hotel in Londen?

Hotel in Londen is sinds het najaar van 2011 één van de reiswebsites van Lovetrips uit Amstelveen. Lovetrips geeft online informatie over hotels, treinreizen, stedentrips en romantische reizen in samenwerking met partners als Booking.com en NS International.

2. Hoe kan ik contact opnemen met Hotel in Londen?

Voor vragen over je hotelreservering kun je bellen naar: 0800 020 1517 of +31 70 770 3884. De medewerkers van onze partner Booking.com zitten 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je te helpen.

Voor zakelijke vragen (bijvoorbeeld over samenwerkingen of adverteren) kun je contact opnemen met Lovetrips.

3. Wie weet een goed hotel in Londen?

Wij natuurlijk! 😉 Bijvoorbeeld het London Bridge Hotel.

4. Waar in Londen kan ik het beste een hotel boeken?

Zoektermen: "waar in londen hotel nemen", "waar hotel londen boeken", "waar hotel londen", "waar overnachten londen".

In zijn algemeenheid liggen de beste hotels (maar ook de duurste) rondom de wijk Westminster. Het centrum van Londen ligt ten noorden van de rivier de Thames in het gebied tussen Hyde Park, Regent’s Park. St. Pancras International Station, het Barbican Center en de Tower Bridge. Ten zuiden van de Thames zijn niet zo heel veel leuke hotels, hoewel citizenM London Bankside één van de uitzonderingen is.

Hoe verder je in de buitenwijken komt, hoe belangrijker het is om goed te checken of je ’s avonds laat nog met de metro bij het hotel kunt komen. Dat geldt met name als je voor het zuiden of het noordoosten van de stad kiest. Ook de veiligheid op straat is iets om in een buitenwijk rekening mee te houden. Lees het antwoord op de volgende vraag nog even, voor wat extra informatie.

5. In welke wijk van Londen kan ik het beste een hotel boeken?

Zoektermen: "welke wijk hotel boeken londen", "welke wijk hotel londen", "beste wijk londen voor hotel", "leuke wijk in londen om te overnachten".

Londen is bestuurlijk gezien onderverdeeld in 32 deelgemeenten, waarvan de nummers 1 t/m 13 de binnenring vormen. Iedere deelgemeente bestaat weer uit meerdere wijken. De beste deelgemeenten om een hotel in te boeken hebben we goud gekleurd: 2.City of Westminster en 3.Kensington and Chelsea. Daarin liggen bijna alle bekende wijken, zoals Knightsbridge, Mayfair, Paddington, Soho en Westminster (City of Westminster) en Chelsea, Earls Court, Kensington en Notting Hill (Kensington and Chelsea).

Lukt het niet om in één van deze wijken een leuk en goedkoop hotel te vinden, dan zijn de groene deelgemeenten een optie. Nummer 1 (City of London) is het zakencentrum van de Britse hoofdstad, daarin liggen niet zo heel veel hotels. En ’s avonds is er weinig te beleven. In nummer 11 (deelgemeente Camden) liggen nog wel een paar leuke wijken zoals Bloomsbury, Holborn, Kings Cross en St Pancras. Als je met de trein naar Londen reist kom je aan in de wijk St. Pancras. Een overzicht van alle deelgemeenten en wijken in Londen vind je op Wikipedia.

6. Welk hotel in het centrum van Londen raden jullie aan?

Zoektermen: "welk hotel londen", "welk hotel nemen in londen", "welk hotel in centrum londen", "welk hotel ligt centraal in londen".

Welk hotel je het beste kunt nemen in Londen hangt natuurlijk erg af van je voorkeuren. In hartje Londen is het vooral lastig om een goed budgethotel te vinden. Ben je daar naar op zoek? Dan tippen wij Meininger Hotel London Hyde Park. Midden in het centrum, erg goed verzorgd en heel betaalbaar! Als je iets meer te besteden hebt dan zou je voor het St. Ermin’s Hotel kunnen gaan. In dit fantastische viersterrenhotel hebben al veel beroemde gasten overnacht en het hotel ligt zeer centraal, tussen de Big Ben en Buckingham Palace in.

Speelt geld geen grote rol? Overnacht dan in The Savoy. Dit luxe vijfsterrenhotel ligt eveneens heel centraal (met uitzicht over de Thames) en beschikt over alle denkbare voorzieningen. Het is bovendien één van de oudste nog bestaande hotels van Londen. Meer tips vind je op onze pagina over de beste hotels in Londen.

Hotel in Londen » Veelgestelde vragen