Hotel Indigo London Paddington

550+ ReviewsToon prijzen

Hotel Indigo London Paddington

Ga je naar Londen en zoek je een leuk hotel in een al even leuke wijk? Kijk dan naar Hotel Indigo London Paddington. Voordat je binnenstapt valt al op dat het hotel zijn naam eer aan doet. De luifels, delen van het terras en ook details in de lobby zijn allemaal inidigo (blauw/paars) van kleur. Het hotel is gevestigd in een prachtig Victoriaans gebouw. Grappig detail: ergens in de inrichting is de wiskundige rij van Fibonacci – waarbij elk nieuw getal de som is van de twee voorgaande – speels verwerkt. Probeer deze maar eens te ontdekken!

https://www.youtube.com/watch?v=1Lw3E6A2Ndc

Ook in de kamers komt de kleur indigo terug. Op de muren kun je verder uitvergrote afbeeldingen van bekende attracties in de omgeving bekijken. Standaard zijn de kamers voorzien van hardhouten vloeren en warme wollen vloerkleden. En van airco, een groot televisiescherm en gratis wifi.

Uiteraard is in het hotel meer te doen dan alleen slapen. Zo heeft Hotel Indigo met de London Street Brasserie een volwaardig restaurant in huis, die net als de Hotel Indigo London Bar voor iedereen geopend is. Verder is er een lounge waar je koffie, thee en kleine hapjes kunt kopen, terwijl de dag en nacht geopende sportschool geschikt is om even flink te zweten. Waar het hotel zich echt mee onderscheidt is de gratis smartphone die je tijdens je verblijf te leen krijgt. Met deze telefoon die over onbeperkte internettoegang in Londen beschikt kun je de stad op je gemak verkennen.

In de directe omgeving van Hotel Indigo vind je ten eerste Paddington Station, welbekend van de verhalen van Beertje Paddington door Michael Bond. Aan de andere kant van het station is de buurt Little Venice met veel restaurants en cafés. Direct ten zuiden van de wijk ligt tenslotte Hyde Park. Populaire attracties van London zoals Buckingham Palace of het Victoria and Albert Museum bereik je na een aangename wandeling door dit park.

16 London Street, Paddington, Paddington, Londen, W2 1HL, Verenigd Koninkrijk
Hotel in Londen » 4 sterren » Hotel Indigo London Paddington