citizenM London Bankside

3200+ ReviewsToon prijzen

citizenM London Bankside

Hotelketen CitizenM is geboren in Nederland en heeft nu ook een thuis gevonden in Londen: Hotel citizenM London Bankside. Simpel gezegd een hotel voor mensen die houden van: scherpe prijzen, een betrokken staff en grensverleggend design! De lobby is een grote luxe woonkamer, waar je neerploft op één van de banken en met een kop koffie bladert in een mooi fotoboek. Uiteraard is er gratis wifi. Let op: in het hotel kan niet contant worden betaald.

https://www.youtube.com/watch?v=BwjnhLxr1n4

De kamers beschikken over heerlijke XL bedden, grote ramen, een tv-systeem met gratis films en een touchscreen waarmee je de verlichting, gordijnen, het muzieksysteem etc. kunt bedienen. Trots zijn ze bij citizenM Bankside dat de kamers geen broekpersen hebben, er geen chocolaatjes op het kussen liggen en er geen andere overbodige services worden aangeboden. Daardoor blijven de prijzen immers laag! Oh, en in de matglazen badkamer vind je een regendouche en toilet.

Terug naar beneden, waar ook het self-service restaurant canteenM is, met kasten en planken gevuld met de heerlijkste hapjes en drankjes. Bij het ontbijt neem je bijvoorbeeld een croissant met koffie, ‘s middags eet je een sandwich en ‘s avonds sushi met champagne. De keuze is aan jou!

Hotel citizenM London bankside ligt in een opkomende wijk met veel kantoorgebouwen, op vijf minuten lopen van het Tate Modern museum en metrostation Southwark (Jubilee Line).

20 Lavington Street, Southwark, Londen, SE1 0NZ, Verenigd Koninkrijk
Hotel in Londen » 4 sterren » citizenM London Bankside