London Bridge Hotel

150+ ReviewsToon prijzen

London Bridge Hotel

Ben je op zoek naar een onafhankelijk viersterrenhotel midden tussen de toeristische trekpleisters van Londen? Kijk dan niet verder dan het London Bridge Hotel. Dit hotel is vernoemd naar de brug die op deze locatie over de Thames ligt en staat aan de voet van The Shard, de hoogste wolkenkrabber van de stad. Op loopafstand vind je ook de Tower of London met de Tower Bridge, het Tate Modern en Shakespeare’s Globe. Southwark – zoals dit deel van Londen heet – kent bovendien talloze leuke winkels en restaurants (waar je uitstekend kunt eten).

https://vimeo.com/86904333

Het hotel zelf is gevestigd in een imposant bakstenen gebouw uit 1916. Meteen bij binnenkomst valt op dat het London Bridge Hotel eigentijds en toch typisch Engels is ingericht. Zo vind je in de lobby gemakkelijke leren stoelen en wordt de kleur wit veel gebruikt om een gevoel van ruimte te creëren. Hetzelfde design is terug te vinden in het Londinium. Dit is het restaurant van het hotel waar je ’s ochtends terecht kunt voor een modern Brits ontbijt en ’s avonds voor een uitgebreid diner. Daarnaast kun je naar de Quarter Bar & Lounge voor snacks of om even op je gemak wat te drinken. Wil je tijdens je verblijf in Londen nog naar de sportschool? Dan heb je als gast van het London Bridge Hotel gratis toegang tot de vestiging van Fitness First in hetzelfde gebouw.

Wat de kamers van het hotel betreft kun je opnieuw een sfeervolle en eigentijdse stijl verwachten. Ideaal dus om even volledig tot rust te komen. Airconditioning, een strijkbout, gratis wifi en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten zijn enkele voorbeelden van de standaard inbegrepen voorzieningen. Van de in totaal 138 kamers zijn er een aantal iets groter en ingericht als suite of appartement. Dankzij de ruime, huiselijke opzet is dat een goede keuze voor als je wat langer in Londen verblijft.

8-18 London Bridge Street, Southwark, Londen, SE1 9SG, Verenigd Koninkrijk
Hotel in Londen » 4 sterren » London Bridge Hotel