The Hoxton Holborn

2400+ ReviewsToon prijzen

The Hoxton Holborn

Lijkt een verblijf in een knus, huiselijk ingericht hotel in Londen je fijn? Dan is The Hoxton aan High Holborn een aanrader. Dit hotel kenmerkt zich door witgeschilderde muren, veel houtwerk en goede koffie en eten. De traditionele Engelse stijl wordt gecombineerd met moderne voorzieningen, want het hotel opende pas zijn deuren in 2014. Het is het tweede Hoxton hotel in Londen. In Amsterdam, Parijs en New York vind je andere vestigingen.

Ook de kamers van The Hoxton zijn aangenaam huiselijk met comfortabele bedden, opnieuw veel hout en sfeervolle bedlampjes. Je kunt kiezen uit vier verschillende kamers, namelijk Shoebox, Snug, Cosy en Roomy, die variëren van 14 tot 23 vierkante meter. De inrichting is telkens hetzelfde. Verder krijg je dagelijks verse melk, thee of koffie met een klein ontbijt op je kamer, is er gratis wifi en kun je een uur lang gratis internationaal telefoneren.

Hoewel Londen bekend staat om het grote aanbod van uitstekende restaurants, hoef je The Hoxton niet eens te verlaten om goed te eten. Zo kun je in Hubbard & Bell, het grootste restaurant van het hotel, heerlijk smullen van talloze Engelse en Amerikaanse gerechten. Wil je iets anders? Bezoek dan de gezellige Chicken Shop in de kelder voor gegrilde hapjes. Het derde restaurant, Holborn Grind, is juist weer geschikt om even ontspannen wat te drinken.

De gezellige sfeer in The Hoxton past prima bij de directe omgeving van het hotel. Het British Museum ligt bijvoorbeeld slechts enkele straten naar het noorden. Loop je de andere kant op, dan kom je na enkele minuten uit bij Covent Garden. Hier begint ook West End, het meest levendige theaterdistrict van Londen. Voor bezienswaardigheden die iets verder weg liggen neem je eenvoudig de underground: Holborn Station – waar de Central Line en Piccadilly Line elkaar kruisen – is direct voor de deur.

199-206 High Holborn, Camden, Londen, WC1V 7BD, Verenigd Koninkrijk
Hotel in Londen » 4 sterren » The Hoxton Holborn