Meininger Hotel London Hyde Park

750+ ReviewsToon prijzen

Meininger Hotel London Hyde Park

Londen is niet de goedkoopste stad, maar toch is het goed mogelijk om een voordelig hotel te vinden. Een aanrader is het Meininger Hotel London Hyde Park, onderdeel van een hippe Duitse keten die nu ook hotels in andere Europese landen heeft geopend. Meininger Hotel London Hyde Park bevindt zich in het Baden-Powell House, dat in 1961 persoonlijk werd geopend door koningin Elizabeth II. Baden-Powell was de oprichter van de scouting en er staat een standbeeld van hem voor de deur.

https://www.youtube.com/watch?v=I_EHj57vPBY

Hoewel het Baden-Powell House een historisch pand is, zijn de kamers van het hotel modern ingericht. Denk dan aan veel wit, dat afgewisseld wordt met heldere kleuren en strakke badkamers. Kortom: degelijke, schone kamers met aangename bedden voor een eerlijke prijs. Wil je het nog goedkoper? Kies dan voor een bed op de 6e verdieping die is ingericht als hostel. Dit betekent wel dat je het zonder airconditioning moet doen en gebruik maakt van gezamenlijke douches. Voor gezinnen en vriendengroepen is het mogelijk om een zogenaamde ‘familiekamer‘ te boeken, zodat je gezellig één kamer deelt met zijn allen.

De overige voorzieningen van Meininger Hotel London Hyde Park zijn al even basic en praktisch. Zo heb je een ruime lounge met gratis wifi, waar je op je gemak een tijdje kunt zitten. Op de eerste verdieping is een groot terras dat uitkijkt op de omliggende huizen en waar je tafeltennis kunt spelen. Verder beschikt het hotel over een ontbijtzaal en worden er als extra service lunchpakketjes verkocht. De wasmachines en drogers zijn een uitkomst voor zelfstandige reizigers.

Zoals de naam van het hotel al verklapt ligt het op loopafstand van Hyde Park; midden in het centrum van Londen en de ideale locatie voor als je even de drukte van de stad wilt ontvluchten. Direct tegenover het hotel vind je het prestigieuze Natural History Museum, met daar weer naast het Science Museum en het Victoria and Albert Museum. Voor het openbaar vervoer hoef je niet ver te lopen: de metrostations Gloucester Road en South Kensington liggen vlakbij het hotel.

65-67 Queen’s Gate, Kensington and Chelsea, Londen, SW7 5JS, Verenigd Koninkrijk
Hotel in Londen » Beste hotels » Meininger Hotel London Hyde Park