The Z Hotel Soho

4000+ ReviewsToon prijzen

The Z Hotel Soho

The Z Hotel Soho is één van de beste budgethotels in Londen. Het hotel ligt midden in theater- en uitgaansgebied West End, dichtbij Piccadilly Circus, Oxford Circus en Leicester Square. Ideaal voor theaterliefhebbers dus, maar ook voor homo’s die het uitgaansgebied rond Old Compton Street willen ontdekken.

Z Hotels (er zijn er een aantal in Londen) kenmerken zich door sobere, moderne en verzorgde kamers. De reden waarom de prijzen toch laag kunnen blijven: de kamers zijn klein en heel slim ingedeeld. Zo wordt de ruimte onder de bedden gebruikt als kleine kast en is de badkamer in een afgescheiden deel van de kamer. Achter deze wand van matglas heb je de beschikking over een fijne douche, wastafel, wc en wat verzorgingsproducten.

Vind je de basic room voor twee personen wel erg klein en benauwd (deze kamers hebben geen ramen), kies dan voor de gewone tweepersoonskamer of zelfs die met queen size bed. Alle kamers zijn geluiddicht en hebben voorzieningen als airco, een HD-tv, waterkoker, iPod-dock en haardroger. In het hele hotel is gratis wifi beschikbaar. Z Hotel Soho ontvangt alleen volwassen gasten.

’s Ochtens is er een ontbijtbuffet met bagels, muesli en fruit. De rest van de dag kun je soep met brood of een salade eten in het hotel.

17 Moor Street, Westminster, Londen, W1D 5AP, Verenigd Koninkrijk
Hotel in Londen » 3 sterren » The Z Hotel Soho