The Nadler Kensington

300+ ReviewsToon prijzen

The Nadler Kensington

Hotel The Nadler Kensington (voorheen ‘base2stay’) is gevestigd in een herenhuis uit de 18e eeuw. Eén van de eerste bewoners was de Schotse chirurg John Hunter die rondom het huis een groot aantal dieren hield voor observatie en experimenten (die toen ook al controversieel waren..). Later kocht de Hertog van Richmond het huis en de uitgestrekte tuinen voor zijn huishoudster en voor zijn minnares. De familie Gunter verkocht in 1865 een groot deel van de tuinen, vanwege de flink gestegen grondprijzen. Het huidige metrostation Earl’s Court is op die grond gebouwd (zo groot waren de tuinen dus!).

https://www.youtube.com/watch?v=j1_EoSCk4mk

Sinds 2005 is het herenhuis een hotel, met een moderne inrichting in ‘boutique stijl’. The Nadler Kensington heeft zeer verschillende kamers: voor mensen die alleen reizen, die extra luxe willen, of die met een groep op één kamer willen slapen. Alle kamers beschikken over standaardvoorzieningen zoals airco, een bureautje, HD-tv en kluisje. Extra in alle kamers is een kitchenette met magnetron, waterkoker en koelkast. De luxere kamers hebben een Nespresso apparaat, grote douche en zithoek met slaapbank (ideaal voor kinderen). In de badkamer heb je de beschikking over een douche, wastafel, wc, haardroger en verzorgingsproducten.

The Nadler Kensington heeft een paar bijzondere extra’s die niet onvermeld mogen blijven. Bijvoorbeeld het ‘Pillow menu’ waarbij je een keuze kunt maken uit allerlei verschillende kussens. Ook kun je in overleg met de receptie eten bestellen, dat bezorgd wordt bij het hotel. Parkeren kan eventueel dichtbij op een beveiligd terrein (maar de metro is natuurlijk veel handiger), WiFi is gratis en op verzoek is later uitchecken mogelijk (minimaal een dag van tevoren aanvragen).

25 Courtfield Gardens, Kensington and Chelsea, Londen, SW5 0PG, Verenigd Koninkrijk
Hotel in Londen » 4 sterren » The Nadler Kensington